Karloveské centrum kultúry zaplnia retro melódie

Vintage cirkus trencin2.jpg
Zdroj foto: cirkuskus.sk

Slávnostný večer plný umenia a zábavy sa uskutoční v sobotu 26. januára 2019 v Karloveskom centre kultúry.

Karlova Ves spustila predaj vstupeniek na Karloveský ples 2019. Program prinesie zúčastneným hudbu, spev, tanec, artistické vystúpenia, možnosť vyhotovenia vlastnej karikatúry profesionálnym maliarom aj tombolu.

Viacero umelcov sa spojí pre tento večer v projekte Cirkus Vintage. Pôjde o výpravnú artistickú dobovú šou plnú nečakaných zážitkov od zoskupenia CirKus-Kus. Atmosféru plesu dotvorí so svojím hudobným nástrojom aj verklikár. Prekvapením večera bude hudobný hosť, ktorý zatiaľ zostáva v utajení, ide o slovenskú herečku a speváčku.

Celým večerom bude sprevádzať principál Roman Féder aj so svojou kapelou – Funny Fellows. Toto zoskupenie je známe neformálnou zábavou a reprodukciou obľúbených hitov z minulého storočia. Profesionálne spoločenské tance predvedie návštevníkom plesu Karloveské tanečné centrum.

Karloveský ples 2019 doplní aj DJ, ktorý bude hrať nielen skladby z minulého storočia, napríklad od Františka Kryštofa Veselého, ale po polnoci si budú môcť vybrať obľúbenú skladbu z 80. rokov aj návštevníci plesu. V cene lístka bude exkluzívna večera a nápoje, tombola. K obľúbenej fotografii je pre návštevníkov plesu pripravená novinka, ktorou bude bezplatné vyhotovenie karikatúry.

Vstupenky je možné zakúpiť e-mailom na rezervacie@karlovaves.sk, alebo telefonicky na čísle 0940 634 126. Dress Code na ples je určený ako White tie alebo Black tie.

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk