Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
00 5.jpeg
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
18. septembra 2018 Rady a tipy od Diskusia()
reklama:
reklama:

Nechápala som, prečo kamarátka pridáva do práčky mleté korenie – TU JE DÔVOD, prečo tak urobila!

Hoci veľa ľudí neverí, že je to možné, svojmu zapranému oblečenia môžete navrátiť jeho pôvodný farby a to rôznymi tipy a triky. Opakované pranie Vašich odevov má negatívny vplyv na ich farbu a necháva ich vyblednuté a bez života. Našťastie, tipy, ktoré pre Vás dnes máme, Vám môžu pomôcť obnoviť slávu Vášho oblečenia jednoduchými ingredienciami, ktoré pravdepodobne máte aj Vy doma vo Vašej kuchyni.

OCOT

01 36.jpg

Ocot je jedným z najlepších spôsobov, ako zabrániť tomu, aby Vaše biele šaty zošediveli. Pridajte šálku octu do práčky a spustite ju. Nemusíte sa báť, octová vôňa nebude na oblečenie cítiť, ba naopak oblečenie zbaví zlých pachov.

KORENIE

02 6.jpeg

Pridajte lyžice mletého čierneho korenia do práčky, priamo do pracieho priestoru, a perte oblečenie v chladnom cykle, tým odstránite prebytočné mydlo z oblečenia, a zabránite tak strate farby.

CITRÓNOVÁ ŠŤAVA

Citrónová šťava pomáha prirodzene chrániť farbu vlákna v oblečení a odstraňuje všetky nečistoty z nich. Použitím citrónovej šťavy v každom cykle umývania zostane Vaše oblečenie čisté a biele a voňavo čerstvé.

SOĽ

04 25.jpg

Pridajte do práčky pár ČL soli, aby ste zabránili tomu, aby sa prací prostriedok držal na Vašom oblečení.

Teraz, keď ste sa naučili tieto užitočné tipy, uistite sa, že je vyskúšate a zachováte svoje šaty ako nové!

reklama:

Odporúčané články

Najčítanejšie za týždeň

Bezplatné novinky z Bratislavy raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Diskusia

Odporúčame

Copyright © BratislavaDen.sk Všetky práva vyhradené. BratislavaDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies