Rastlinnú tukovú nátierku Hera Maslová príchuť nechajte zmäknúť, a potom ju zmiešajte s cukrom do peny. Vďaka tomu bude pekne svetlá. Po jednom pridávajte žĺtky. Kto chce, tak môže ešte pridať čokoládu. Z bielok ušľahajte pevný sneh. Múku zmiešajte s práškom do pečiva. Múku, striedavo so snehom veľmi opatrne vmiešajte do žĺtkovej zmesi. Pridajte med, mleté orechy a brusnice.
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Cesto dajte do papierových formičiek na muffiny. Pečte v rúre predhriatej na 160 °C, asi 35 minút.
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Pripravte si puding. Zahrejte polovicu mlieka. Pridajte cukor. Vo zvyšnom mlieku rozšľahajte pudingový prášok. Túto zmes nalejte do teplého mlieka a chvíľu na miernou ohni povarte za stáleho miešania alebo šľahania metličkou.
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Puding i upečené základy na cupcakes nechajte vychladnúť. Do ich stredu urobte dieru. Tú naplňte pudingom.
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Suroviny na krém spoločne vyšľahajte. Vzhľadom k tomu, že krém obsahuje hrubšie časti (sekané orechy) použite na zdobenie lyžicu alebo zdobiacu špičku s väčším otvorom.
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Ešte môžete dozdobiť kytičkami alebo lístky z marcipánu, fondánu či jedlého papieru.
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Rastlinnú tukovú nátierku Hera Maslová príchuť nechajte zmäknúť, a potom ju zmiešajte s cukrom do peny. Vďaka tomu bude pekne svetlá. Po jednom pridávajte žĺtky. Kto chce, tak môže ešte pridať čokoládu. Z bielok ušľahajte pevný sneh. Múku zmiešajte s práškom do pečiva. Múku, striedavo so snehom veľmi opatrne vmiešajte do žĺtkovej zmesi. Pridajte med, mleté orechy a brusnice.
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom