Hnus v bratislavskej reštaurácii! Zlá hygiena a jedlo pre zákazníkov je obhlodané od myší

Reštaurácia, pokazené mäso
Foto: Facebook/Nekŕmte nás odpadom, Gettyimages - koláž BratislavaDen.sk

Negatívnu recenziu napísal jeden zo zamestnancov reštaurácie. S návštevou reštaurácie neboli spokojní ani niektorí zákazníci.

V Bratislave možno nájsť desiatky reštaurácií, ktoré ponúkajú pre ľudí rôznorodú kuchyňu. Niektoré z nich majú dlhoročnú tradíciu a iné zase fungujú krátko.

Táto reštaurácia na Seneckej ceste funguje už 27 rokov, čo je dôkazom, že si udržiaval spokojných zákazníkov, ktorí sa tam radi vracali. Bude tomu tak aj po negatívnej recenzii, ktorá sa objavila na internete?

Exkrementy myší v kuchyni

Mlčal, avšak jeho pohár trpezlivosti pretiekol a povedal pravdu. Reč je o zamestnancovi, ktorý v reštaurácii pracoval a mal tak dobrý prehľad o tom, čo sa v podniku mimo očí zákazníkov deje.

Reštaurácia, pokazené mäso
Foto: Facebook/Nekŕmte nás odpadom

Zamestnanec odporúča všetkým vyhýbať sa tejto reštaurácii z viacerých dôvodov. Hovorí, že v kuchyni je veľmi zlá hygiena.

Reštaurácia, pokazené mäso
Foto: Facebook/Nekŕmte nás odpadom

„Je úplne bežnou praxou robiť tatarák z mäsa, ktoré leží týždeň v oleji alebo knedle obkúsané od myší, ktoré sa len obkroja a podávajú sa hosťom,“ uvádza. To však nie je všetko. Hovorí o premnožených potkanoch a myšiach, ktorých exkrementy sa vyskytujú v dochucovadlách a zelenine.

Reštaurácia, pokazené mäso
Foto: Facebook/Nekŕmte nás odpadom

Mäso a suroviny nie sú správne skladované. Umývajú sa priebežne len v tom prípade, ak chytia farbu alebo zápach.

Reštaurácia, pokazené mäso
Foto: Facebook/Nekŕmte nás odpadom

Žalúdočné problémy

V diskusii vyjadrili svoj názor aj ľudia, ktorí osobne reštauráciu navštívili. Pani Marcela do nej zavítala ešte pred 15 rokmi a bolo to zároveň naposledy. „Jedlo vyzeralo ako pozbierané z iných nedojedených jedál, zeleninový šalát páchol potuchlinou, krevety boli staré. Všetko jedlo sme nechali tak, a odišli sme,“ napísala.

Ďalšia skupina ľudí neskrývala prekvapenie. Pán Jaroslav si zaspomínal na rok 2002, keď tam chodieval na obedy alebo večere a bol veľmi spokojný.

Na záver je potrebné dodať, že na stránke tripadvisor.com, kde podnik môžu ohodnotiť aj turisti, má reštaurácia 43 hodnotení, pričom dosiahla skóre 3/5.

Posledná recenzia zo septembra 2023 hovorí o jedle, ktoré si objednal istý muž. Položili pred neho na tanieri príliš slané hranolky a vyprážaný syr bol podľa chuti pravdepodobne po záruke. Tvrdí, že po zjedení mal hnačku 4 dni. Podnik neodporúča.

Ďalší zákazník napísal negatívnu recenziu v júni 2023. Ceny sú podľa neho príliš vysoké a jedlo je servírované v zbytočne veľkých porciách. Za pivo si vypýtali tri eurá. Personál mu odmietol priniesť ďalší príbor alebo tanier.

Pokúšali sme sa spojiť so samotnou reštauráciou a získať od nej stanovisko, avšak do konca uzávierky sa nevyjadrila.

Navštívili ste niekedy túto reštauráciu?

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk