Sedemdesiatštyriročný interpret sa v auguste predstaví na Západnej terase Bratislavského hradu.
Waleský spevák Tom Jones chce počas pobytu v Bratislave, kde 19. augusta vystúpi na Západnej terase Bratislavského hradu, ochutnať aj slovenské špeciality. Pre celý 33-členný tím, v ktorom je jeden vegán, budú variť slovenskí kuchári. Servírovať by mali niekoľko druhov čerstvých šalátov a aspoň desať percent jedál má byť vegetariánskych. Vyprážané pokrmy, rýchle občerstvenie či jedlá z donášky nie sú prípustné.
Sedemdesiatštyriročný interpret si do šatne vyžiadal pohodlnú pohovku s mäkkými vankúšmi, kávový stolček, veľké zrkadlo, vonné tyčinky v skle, chladničku plnú nápojov v plechovkách, nealkoholické pivo, energetické a miestne nealkoholické nápoje. Vo vedierku s ľadom chce mať fľašu nealkoholického šampanského.
Spevák strávi noc v hotelovom apartmáne na brehu Dunaja. K vybaveniu ubytovania nemá žiadne špeciálne požiadavky, hotelový servis chce mať však k dispozícii nonstop. V minibare nesmú chýbať nealko nápoje a zdravé sladkosti. Variť budú opäť slovenskí kuchári, ktorí už dostali zoznam jedál. Sú medzi nimi šaláty, pečené ryby či špagety s mäsovými guľkami.