Zažite jedinečné spojenie vysokého kulinárskeho umenia, predvianočnej atmosféry a živej hudby. Hotel Zlatý Kľúčik pozýva na exkluzívnu sviatočnú edíciu deviateho ročníka gastronomickej Live Cooking Show, ktorá ponúkne predpremiéru Štedrej večere – elegantne, nápadito a s chuťou.
V sobotu 6. decembra 2025 o 18:00 sa priestor Reštaurácie Frenchie Terrasse premení na dejisko interaktívneho gastronomického večera Live Cooking s atmosférou Vianoc. Dlhoročný šéfkuchár Hotela Zlatý Kľúčik Viliam Beňo so svojím tímom predstaví pred hosťami exkluzívne 6-chodové degustačné menu s vínnym párovaním – spracované s precíznosťou a inováciou. Každý chod doplní starostlivo vybrané slovenské víno z vinárstva Velkeer.
Vianočné menu v inovatívnom šate
Sofistikované šesť chodové menu od šéfkuchára Viliama Beňa je navrhnuté ako kulinárska symfónia, v ktorej sa tradícia snúbi s moderným prevedením. Každý z chodov je poctou slovenským Vianociam – no pretransformovaný cez optiku fine diningu: precíznou technikou, citom pre detail a s premyslenou kombináciou surovín. Počas večera budete môcť ochutnať od jemnej oblátky s karamelizovanými orechmi, cez elegantné spracovanie kapra, až po vycibrený chod s danielom a kačacími prsiami. Záver bude patriť autorskému „štedráku“, ktorý zanechá v ústach sladkú spomienku na večer, kde sa každý tanier premení na umelecké dielo. Kompletné menu nájdete TU. Výber prémiových slovenských vín dotvorí dokonalý súzvuk chutí a zážitkov.
Adventný koncert
Celý večer sa ponesie v znamení predvianočnej noblesy. Hudobným hosťom bude speváčka Andrea Zimányiová, ktorá so sprievodom renomovaného gitaristu Juraja Buriana odspieva adventný koncert plný sviatočnej nálady. Celým gastronomickým večerom vás bude sprevádzať moderátorka Martina Comisso.
Zažite večer, kde sa Vianoce začínajú chuťou, hudbou a eleganciou. Počet miest je limitovaný – odporúčame rezerváciu vopred. Lístky si môžete zakúpiť online TU alebo telefonicky +421 37 655 02 89 prípadne e-mailom: recepcia@zlatyklucik.sk
Informačný servis

