Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Tipy na články: [email protected]
Hungarian Gulyas Soup/Stew
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Ilustračná foto : gettyimages
21. októbra 2018 Podujatia a akcie BratislavaKam s deťmi od BratislavaDen.skTS BratislavaDen.sk Diskusia()

Začiatok novembra sa vo Vrakuni bude niesť v znamení kapustnice a trhov

Mestská časť Vrakuňa si po štvrtýkrát pripravila jesennú súťaž vo varení kapustnice a farmárske trhy.

V sobotu 3. novembra v Areáli Základnej školy Rajčianska od 8.00 hodiny začína súťaž zapálením ohňov pod kotlami a otvorenie súťaže. Po uvarení a zhodnotení vzoriek kapustnice odbornou porotou sa dozvedia súťažiaci výsledky.

Organizátorom sú zabezpečené potrebné veci ako drevo pod kotol, chlieb, misky, lyžičky, obrúsky, elektrina, koše, stôl a lavica pre každé družstvo.

Každé družstvo si musí zabezpečiť vlastné technické zázemie, minimálne 25 litrový kotol, vlastné suroviny k vareniu a plech pod kotol. Je prísne zakázané používať predvarené suroviny.

Pravidlá súťaže:

  1. Súťažné družstvo a názov družstva (v počte minimálne traja ľudia), ktorých treba obratom nahlásiť (najneskôr do 19. 10. 2018) emailom na [email protected]
  2. Registračný poplatok je 15 eur na mieste.
  3. Nástup súťažiacich v sobotu 3. novembra o 8.00 hod.
  4. Každé družstvo si na začiatku vyžrebuje číslo, pod ktorým odovzdá svoju hodnotiacu vzorku.
  5. Všetky suroviny a ingrediencie potrebné na varenie kapustnice, kotlík a všetko potrebné náradie si zabezpečia súťažné družstvá samé a na svoje náklady. DOLEŽITÉ: mať pri sebe potvrdenie o zakúpení mäsa v prípade kontroly.
  6. Družstvo môže využiť na svoju propagáciu plagáty, heslá alebo reklamné oblečenie, prípadne jeho časť (čiapky, zástery, atď.). Body získavate aj za originalitu pri varení, predvádzanú show a podobne.
  7. Každé súťažné družstvo bude mať zabezpečený 1 pivný set (2 lavice a stôl) na prípravu a servírovanie.
  8. Degustačná komisia odoberie vzorky uvarenej kapustnice o 11.30 hod.
  9. O 12.00 hod. budú vyhlásené výsledky súťaže a odmenení víťazi.
  10. Všetky riziká spojené s prípravou, predajom a prevádzkou stánku nesie súťažné družstvo.
  11. Súťažné družstvo je povinné pred opustením priestoru uviesť miesto na varenie do pôvodného stavu.

 

Odporúčané články

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Bratislavy raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Diskusia

Odporúčame

Copyright © BratislavaDen.sk Všetky práva vyhradené. BratislavaDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

Zavrieť

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies

X