Memoriál Ondreja Nepelu 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V dňoch 21. 9. až 23. 9. 2017 sa v Bratislave na zimnom štadióne Ondreja Nepelu uskutočnil jubilejný 25. ročník Ondrej Nepela Trophy. Divácka účasť bola bohužiaľ veľmi slabá.

Najväčším ťahákom bola mladučká dvojnásobná majsterka sveta Evgenia Medvedeva. Túto súťaž vyhrala s brilantnou jazdou, za ktorú získala famóznych 226 bodov. Druhé miesto v súťaži žien vybojovala Rika Hongo (JPN), tretie miesto patrilo Dabin Choi (KOR). Naša Nicole Rajičová sa umiestnila na 7. mieste. Spomenula by som ešte našu ďalšiu reprezentantku Silviu Hugec, ktorá sa umiestnila na deviatej priečke.

V tanečných pároch dominoval ruský pár Bobrova/Soloviev, druhé miesto získal taktiež ruský pár Popova/Mozgov a tretie miesto vybojoval pár z USA Parsons/Parsons.

Mužskú kategóriu ovládol ruský reprezentant Mikhail Kolyada. Na druhom mieste bol taktiež ruský reprezentant Sergei Voronov. Tretie miesto vybojoval austrálčan Brendan Kerry.

Pri príležitosti 25. ročníka Ondrej Nepela Trophy sa 23. septembra uskutočnil aj krst knihy o Ondrejovi Nepelovi. Na štadióne bolo možné si túto knihu aj kúpiť za 18E.

Budúci ročník Ondrej Nepela Trophy bude už dúfam s vyššou diváckou účasťou, k čomu by dopomohla výraznejšia reklama ako bola tento rok.

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk
Tento text je súčasťou blogovej sekcie portálu Bratislavaden.sk. Redakcia portálu nezodpovedá za obsahovú ani štylistickú stránku textu. V prípade, ak v texte identifikujete problém, neváhajte ho prosím nahlásiť na redakcia@bratislavaden.sk. Ak sa chcete pridať k bloggerom na Webnovinách, registrujte sa TU.
Máte tip na článok? Napíšte nám TU